Overnatting i Narvik

Se utsikten fra Scandic Hotel Narvik!
Se utsikten fra Scandic Hotel Narvik!

Selv om midnattssolen skinner gjennom natten i Narvik, og du egentlig føler for å nyte den mest mulig, er det vel ikke til å komme fra at litt søvn og et sted for bagasje er greit å ha når man besøker dette vakre området.

Og Narvik har et stort utvalg av overnattingssteder både i selve byen og i området rundt. Enten du foretrekker enkel camping eller du er mere typen for god hotellstandard, eller noe midt imellom disse, så er det mye å velge i.

Campingplasser i Narvik

Inne i selve Narvik by er det ikke noen campingplasser, men du skal ikke mange kilometer på utsiden før mulighetene byr seg. Her kommer et par forslag.

Dersom du ønsker en rolig campingplass kan kanskje Narvik Hersletta Camping være noe for deg, enten du kommer med bobil, campingvogn eller ønsker å leie en hytte. Plassen ligger sentralt ved krysset mellom E6 og mellomriksveien over til Sverige, 18 kilometer nord for Narvik. I tillegg til at den har en fantastisk utsikt mot Ofotfjorden tilbyr de også en del aktiviteter dersom du ønsker det.

Vil du derimot slå deg til syd for Narvik kan Ballangen Camping ca. 4 mil sydover være et alternativ. Campingplassen tilbyr 150 caravan og teltplasser. 50 hytter har den også dersom du foretrekker det. Plassen har også utendørs svømmebasseng, minigolf, cafe, restaurant, kiosk og mye annet å by på.

Hoteller i Narvik

Skulle du heller være av typen som foretrekker hotell er tilbudene bra i Narvik på dette. Her er et par forslag til deg som ønsker å overnatte i selve byen og ønsker hotellovernatting

Derom du i tillegg setter pris på spesiell arkitektur, og ikke minst god utsikt, så kan et rom på Scandic Hotel Narvik være av interesse. Med sin spesielle utforming og Sky Bar i 16 etasje med en fantastisk utsikt, bør den dekke disse behovene. Hotellet er plassert sentralt i sentrum av byen. Tilbyr rom i forskjellige størrelser, restaurant, bar og konferanserom i tillegg til gratis WIFI.

Ikke langt unna i Kongens gate 64 finner du Quality Hotel Grand Royal. Et fullservice konferansehotell, noe som gjør det til et av Nord-Norges største kurs og konferansehotell. Hotellet har både bar og restaurant og tilbyr i tillegg gratis parkering og internett til sine gjester. For konferanser har hotellet en stor sal i tillegg til 11 mindre møterom. Kort vei til banker, butikker og andre fasiliteter. Som eksempler kan nevnes ett minutt unna Narvik jernbanestasjon og tre minutter til alpinanlegg.

For de som ønsker et litt mindre alternativ, men allikevel sentralt i Narvik kan vi nevne Breidablikk Gjestehus. Nylig ombygd med ny innredning på alle rom. Hotellet har frokost inkludert i prisen og tilbyr også tilrettelegging for lukkede arrangementer for opptil 25 personer.

Andre overnattingstilbud i Narvikområdet

For selvfølgelig er det mange andre tilbud i området. Lodger, Gjestehus, Rorbuer, Gjestgiveri, eller hvorfor ikke prøve privat innkvartering gjennom airbnb-systemet. Uansett hva du velger så er det ikke tvil om at det er relativt lett å finne en overnattingsplass i Narvik området som er tilrettelagt for dine ønsker og lommebok.