Julefølelsen i Narvik

Julemarked NarvikHvem er det som ikke elsker julen og den gode varme følelsen det skaper i kroppen. Du kjenner duften av gløgg, brente mandler og deilige pepperkaker. Alle går rundt å synger på alle de flotte julesangene og det er gjort klar for en rolig og fredfull tid. Narvik har tatt det å skape julestemning til et nytt nivå. De har skapt et flott julemarkedet med mange forskjellige salgsboder og andre tiltak som får deg til å virkelig ta og føle på julestemningen.

Salgsbodene

I de mange salgsbodene finner man alt fra spekepølser til vafler og andre artikler som passer perfekt til julegaver. Det er et stort event som passer for folk i alle aldre. Det er rett og slett et sted familien kan dra for å kjenne på den flotte tiden som er julen. For å skape ekstra god stemning har de en levende pepperkakemann som deler ut pepperkaker til alle de fremmøtte. Man kan også finne en kø med barn som venter på å få ri på en ponni som er kledd opp i julens farger. Det er ikke bare det å ri barna får være med på, byen har også ordnes et nisseorkester samt at de kan få gå på kino helt gratis.

Den koselige førjulstiden

De lokale butikkene syns tiltaket er helt fantastisk for byen men også for at de skal kunne vise seg frem. Flere har flyttet butikken ut i en av salgsbodene for å vise frem sine flotte varer. Det er utrolig mange som har deltatt og tatt i et tak for å skape dette flotte arrangementet. De sier at målet ikke er å tjene penger, men å gi beboerne en flott opplevelse hvor de kan samles og nyte en fin førjulstid sammen. Alle i Narvik er kjempefornøyde med tiltaket og arrangøren har ikke annet enn fått gode tilbakemeldinger i form av ord og store smil.

Det oppfordres dessuten også til at man selv går kledd i klær som gir julestemning. Her er det mange kreative sjelder i Narvik. Og de som ikke føler seg kreative, finnes det butikker som Julegenserbutikken.no som har et stort utvalg. Kanskje ser vi deg på julemarkedet i 2017?