Handlemuligheter

Etter hvert som Narviks innbyggertall vokser så vokser også kravet om antall butikker. Og i denne byen har de oppfylt dette. Dagens Narvik kan tilby i tillegg til banker, spisesteder og hoteller, et stort antall butikker som bør dekke de fleste sitt behov enten de er her som turister eller er fastboende.

Storsentre

Storsenter eller kjøpesenter er vel noe enhver moderne by bør ha. Og Narvik er vel ikke noe unntak i så måte. Nå kan det vel diskuteres hvor koselig det er å handle på denne typen sentere, men praktisk er det i hvert fall. Greit å finne det man trenger på et sted.

narvik-storsenterOg i Narvik finner vi Narvik Storsenter sentralt plassert, ikke langt fra jernbanestasjonen, i sentrum av byen. Med over 30 butikker så bør man kunne finne noe for de fleste her. Ikke er det vanskelig å få parkert her heller da senteret har parkeringshus med ca. 300 parkeringsplasser for sine kunder.

Narvik storsenter har butikker som tilbyr varer innen hjem og hobby, mat og drikke, helse og velvære, sport og friluftsliv, og klær og fottøy. Vinmonopolet og apotek er også plassert her på senteret.

Skulle man bli sulten og tørst på handleturen så er det flere spisesteder på Narvik Storsenter som Peppes Pizza og Baguetten.

Senteret tilbyr flere stellerom, toaletter, minibank og utlån av rullestoler.

Åpningstider: 10-20 (18)

Ikke langt unna med adresse Bolagsgata 1 ligger Amfi Narvik med et areal på 17000 kvadratmeter og med ca. 45 butikker. Her vil du finne butikker som Apotek 1, Jernia, Brilleland. Eurosko, Eurospar og mange andre. Og for den sultne finnes det muligheter på dette senteret også selvfølgelig. Toaletter og stellerom i hver etasje trekker også opp, og i underetasjen ved Løiten lys finner du minibanken.

Åpningstider er de samme som på Narvik storsenter: 10 til 20 og 18 på lørdager.

Så for de som ønsker å handle fort og greit enten du er på gjennomreise, eller er en av de fastboende, så er vel Narvik rene paradiset. Med sine to storsenter med sine mange titalls butikker bør de dekke behovet for de fleste.

Andre butikker i Narvik

Men store kjøpesenter blir ikke så veldig forskjellige uansett i hvilken by du besøker dem. Som turist så er det vel mye koseligere å rusle rundt i byen og titte i de mer lokale butikkene. Og Narviks-regionen står ikke tilbake her heller. Mange små butikker fra de vanlige små matbutikkene til nisjebutikker vil du finne på din tur rundt i byen.

Og på din rusletur er et av de stedene du burde stikke innom Fiskehallen, som ligger plassert i Torghallen i Kongensgate. Spesielt dersom du er glad i fersk fisk og sjømat av ypperste kvalitet. Her er utvalget stort, og føler du ikke for å pese med middagen selv, tilbyr Fiskehallen i Narvik ukes-meny med forskjellige varme retter. Og gjett om det smaker.

Er du en av de som liker å gå på skattejakt og i tillegg kanskje synes det er fint å støtte en god sak så hvorfor ikke stikke innom Bruktbutikken i Kongens gate 52 som er drevet av Narvik Røde Kors. Absolutt verd et besøk.