Banker i Narvik

Enten du kommer til Narvik som turist, for å bosette deg, eller om formålet ditt er å etablere næring her, så er en god bankforbindelse godt å ha for hånden. Og i Narvik og områdene rundt er det ikke spart på dette. Så la oss se på noen av bankene som er etablert i området.

Sparebanken Narvik

sparebanken-narvikDe siste årene har jo flere og flere banker skåret ned på bemanningen ved å legge ned lokale banker. Sparebanken Narvik har ikke noe tro på at dette er veien å gå. Ut fra en tanke om at selv om mye i dag kan gjøres over internett, så er det mange kunder som ønsker å snakke direkte med en lokal rådgiver. Derfor satser banken på lokale rådgiver og raske beslutningsveier. Noe som har ført til mange nye kunder

Sparebanken Narvik er allikevel en moderne bank som tilbyr alle tjenester som du forventer av en slik bank både for private kunder og næringslivet. Banken er tilknyttet agent Eika Kapitalforvaltning, forsikringsagent Eika Forsikring og distributør Eika Kredittbank.

I tillegg til hovedkontoret i Kongensgate 41 i Narvik, har banken også filialer i Bjerkvik og Kjøpsvik. Bankens åpningstider er mandag til fredag fra klokka 09.00 til 15.30.

Ofoten sparebank avd. Narvik

ofoten-sparebankAkkurat som Sparebanken Narvik er også Ofoten Sparebank en alliansebank i Eikagruppen. Ofoten Sparebank har avdelinger i Ballangen og Bogen i tillegg til avdelingen i Narvik. Banken tilbyr banktjenester både til privatpersoner og bedrifter enten det gjelder opprettelse av konti, sparing eller lån. Banken tilbyr også forsikring enten det er boligforsikring, bilforsikring eller andre forsikringer, som de fleste av oss trenger. Bankens Narviksavdeling holder til i Kongensgate 41 og har åpningstider 08.15-15.15 og kasseekspedering fra klokka 12.00 til 15.00 mandag, onsdag og fredag.

Jernbaneperonalets bank og forsikring

Jernbanepersonalets bank og forsikring er også, som de to foregående, en alliansebank i Eikagruppen. Banken har kontorer og avdelinger over hele Norge og også i Narvik, hvor de er plassert i Stasjonsveien 1.

Jernbanepersonalets bank og forsikring er for alle med tilhørighet til jernbanen og er en totalleverandør privatfinansielle bank og forsikringsprodukter. Er du ansatt eller pensjonist i jernbanerelaterte virksomheter er du i bankens kundegruppe. Dette gjelder også ektefelle, samboer, barn og barnebarn til disse. Banken eies av kundene sine så derfor går overskuddet tilbake til bankens kunder.

Banken har åpningstider mandag til fredag fra klokka 09.00 til 15.00 (på telefon fra 08.30), mens kassen er oppe fra klokka 12.00 til 14.00 mandag og torsdag.

Minibanker

I Narvik er det flere minibanker, blant annet på kjøpesentrene, så selv om du ankommer byen etter bankenes stengetid er mulighetene til stede for å få tatt ut penger. Nå er kanskje ikke behovet så stort nå som de fleste butikker og overnattingssteder tar både debet og kredittkort, men allikevel så kan det være greit med litt kontanter av og til også.

Flere alternativer?

Om du trenger enda flere alternativer og er ute etter flere tilbud, finnes det en rekke kilder på nett som gjør jobben enklere for deg. Du kan finne informasjon om låneselskaper på nett og sammenligne dem her.